1. Anasayfa
  2. Haber
  3. Temsa’dan Avrupa’nın İlk Elektrikli Şehirler Arası Otobüsü

Temsa’dan Avrupa’nın İlk Elektrikli Şehirler Arası Otobüsü

Temsa, yeni elektrikli araç modeli olan LD SB E’yi, Hannover’de düzenlenen IAA Transportation fuarında tanıttı.

Abone Ol google-news

Nisan Ayında En Çok Satan Arabalar ve 2 Yıl Sonra Düşüş!

Temsa’dan Avrupa’nın İlk Elektrikli Şehirler Arası Otobüsü

Sabancı Holding ve PPF Group ortaklığında faaliyet gösteren, dünyanın önde gelen elektrikli otobüs üreticilerinden Temsa, dünyada 5 farklı elektrikli araç modelini seri üretime hazır hale getiren üreticiler arasında yerini aldı.

Hannover’de düzenlenen, dünyanın en önemli ticari araç fuarlarından olan IAA Transportation’a katılan Temsa, yeni elektrikli araç modeli LD SB E’nin tanıtımını gerçekleştirdi. 40 ülkeden 1.200’ün üzerinde şirketin ve binlerce katılımcının ziyaret ettiği fuarın en çok ilgi gören araçlarından biri olan LD SB E, yüksek mühendislik kalitesi ve sürüş konforuyla Temsa’nın elektrikli araç gamına önemli bir katkı sağlayacak.

Temsa'dan Avrupa'nın İlk Elektrikli Şehirler Arası Otobüsü

Hannover IAA Transportation’da tanıtımı gerçekleştirilen LD SB E, 12 ya da 13 metre olarak iki farklı seçenek olarak tüketicilere sunulabiliyor. 63 kişilik yolcu kapasitesi bulunan araç, 250 kW’lık güce sahip elektrikli motoru sayesinde tüm yol koşullarında beklenen performansı gösteriyor. 210, 280 ve 350 kWh olmak üzere 3 farklı batarya kapasitesi seçeneği sunan LD SB E’nin menzili de uygun koşullarda 350 kilometreye kadar ulaşabiliyor.

Araç, yaklaşık 2 saatlik sürede tam şarj kapasitesine ulaşabiliyor. Dijital Gösterge Paneli sayesinde sürüşle ilgili tüm bilgiler kolayca takip edilebiliyor. Aracın elektrikli aksamlarının birçoğunun aynı bölgede konumlandırılması, aracın servis ve bakım hizmetlerinde de büyük kolaylık sağlıyor.

Ford Otosan Yüzde 100 Elektrikli Kamyonunu Tanıttı

Son 2 yıldır Sabancı Holding ve PPF Group (Skoda Transportation) ortaklığında faaliyet gösteren Temsa, bugün 5 farklı elektrikli araç modelini seri üretime hazır hale getirdi. Temsa, geçen aylarda da ABD pazarı için özel olarak geliştirdiği TS 45E modelinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Yaklaşık 2 yıl boyunca, dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinin bulunduğu Silikon Vadisi’nde test sürüşleri gerçekleştiren TS 45E, tüm testleri başarıyla tamamlayarak pazara sunuldu. Böylece Temsa, son 6 ayda 2 yeni elektrikli aracın tanıtımını gerçekleştirirmiş oldu.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir