1. Anasayfa
  2. Benzin
  3. Benzine İndirim Geldi

Benzine İndirim Geldi

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası yaptığı açıklamaya göre Benzinin litre fiyatına 20 kuruşluk indirim geldi. Bu indirimin 11 kuruşluk kısmı pompa fiyatlarına yansıyacak.

Abone Ol google-news

Nisan Ayında En Çok Satan Arabalar ve 2 Yıl Sonra Düşüş!

Benzine İndirim Geldi

Akaryakıt Fiyatlarında indirim 20/07/2019 tarihinde geçerli olmak üzere Benzinde 11 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir. Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi 20/07/2019 tarihinde geçerli olmak üzere Benzinde 9 KRŞ/LT indirim gerçekleşmiştir.

Mevcut Uygulama olan Eşel Mobil Sistemi gereği indirim oranı kadar ÖTV’de artış gerçekleştiğinden pompa fiyatlarında değişiklik olmayacaktır.

Geçtiğimiz günlerde benzin ve motorine gelen zamların ardından Benzine bu gece litre fiyatlarında 11 kuruşluk indirim geliyor. Motorine ise hafta başında indirim gelmesi bekleniyor.

Uluslararası piyasalarda benzin fiyatlarında ton fiyatı 668 dolardan 626 dolara gerilemesi ve buna bağlı olarak da benzin benzin litre fiyatlarında bu gece yarısı itibariyle 11 kuruş indirim yapılması bekleniyor. Ayrıca motorinde ise hafta başında çift haneli bir indirim gelmesi bekleniyor.

En Az Dört Arabadan Yapılan Özel BMW M3 Touring İngiltere Polisi Tarafından İmha Edildi

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

“Benzine İndirim Geldi” için 2 yorum

  1. otomobilir.com dedi ki:

    otomobilir.com

  2. admin dedi ki:

    Benzine İndirim Geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir