1. Anasayfa
  2. Haber
  3. Depoyu Doldurup Para Ödemeden Kaçtı

Depoyu Doldurup Para Ödemeden Kaçtı

Manisa’da sahte plakayla bir benzin istasyonuna gelen ve aracın deposunu doldurduktan sonra parasını ödemeden kaçan sürücünün o anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Abone Ol google-news

Otopilotla Giderken Uyuyan Tesla Sürücüsünü Polis Durdurdu!

Depoyu Doldurup Para Ödemeden Kaçtı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir benzin istasyonuna gelen ve deposunu doldurduktan sonra parasını ödemeden kaçan sürücünün o anları benzin istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı. 820 TL’lik yakıtın parasını ödemeyen sürücü ve yanındaki şahıs hakkında iş yeri sahibi şikayetçi oldu.

Depoyu Doldurup Para Ödemeden Kaçtı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde İzmir yolunda bulunan bir benzin istasyonuna önceki gece gelen bir otomobilin sürücüsü pompa görevlisine depoyu doldurmasını söyledi. Pompa görevlisi araçta plaka olmadığını, plakanın ön camda takılı olduğunu görünce aracın yeni olduğunu düşünerek depoyu doldurdu. Dolum işlemi bitince araç sürücüsü parayı ödemeden hızla benzin istasyonundan uzaklaştı.

Pompa görevlisi ise otomobilin peşinden koşsa da yetişemedi. Plakayı sorgulatan benzin istasyonu çalışanları plakanın da sahte olduğunu fark etti. Durumu güvenlik güçlerine bildiren çalışanlar hem sürücüden hem de araçtaki ikinci kişiden şikayetçi oldu. İş yerinin 820 TL’lik zararı olduğu öğrenildi.

Dünyanın En Uzun Arabası Guinness Rekorlar Kitabına Girdi

https://www.youtube.com/watch?v=OEAtYHjXR2A

2022 Yılında Türkiye’de Yılın Otomobili Adayları Belli Oldu

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir