1. Anasayfa
  2. Ford
  3. Ford Türkiye’den Dikkat Çeken Tesla Cybertruck Paylaşımı

Ford Türkiye’den Dikkat Çeken Tesla Cybertruck Paylaşımı

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde karlı bir arazide mahsur kalan Tesla Cybertruck, son günlerin en dikkat çekici olaylarından biri haline geldi.

Abone Ol google-news

CATL’ın 10 Dakikada 600 km Menzil Sunan Bataryası

Ford Türkiye'den Dikkat Çeken Tesla Cybertruck Paylaşımı

Ford Türkiye’den Dikkat Çeken Tesla Cybertruck Paylaşımı

Ford’un müdahalesi ve sonrasındaki gelişmeler, sosyal medyada geniş bir yankı buldu. İşte, Tesla’nın karda mahsur kalan Cybertruck’ı ve Ford’un tepkisiyle ilgili detaylar.

Tesla’nın ilk pick-up modeli olan Cybertruck, 4 yıl süren bir bekleyişin ardından nihayet satışa sunuldu. Ancak, bu özel aracın serüveni, Kaliforniya’daki karlı bir arazide mahsur kalarak beklenmedik bir döneme giriş yaptı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, aracın karla kaplı zorlu bir arazide nasıl mahsur kaldığını gözler önüne serdi.

Dünyanın En Büyük Yolcu Uçağından İlham Alan Elektrikli Minivan için tıklayın.

Mahsur kalan Cybertruck’ın kurtarılma anı, bir Ford pick-up tarafından çekilerek gerçekleşti. Bu olay, sadece ABD’de değil, Türkiye’de de büyük bir ilgiyle karşılandı. Ford Türkiye, resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaparak, “Sahiplerine hayırlı olsun ama siz yine de ne olur ne olmaz gerçek bir pikabı olan arkadaş edinmeyi de ihmal etmeyin” şeklinde dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

Ford Türkiye'den Dikkat Çeken Tesla Cybertruck Paylaşımı

Ford Türkiye’nin Cybertruck’a yönelik mesajında, kendi pick-up modelinin “gerçek bir pickup” olduğu vurgulandı ve Tesla Cybertruck’ın bu tanıma uymadığı belirtildi. Ancak, ilginç bir şekilde Ford Türkiye daha sonra bu tweet’i sildi, bu durum da ayrı bir tartışma konusu haline geldi.

Mercedes EQE ve BMW i5 Karşılaştırması için tıklayın.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir