1. Anasayfa
  2. Haber
  3. F1’de Korkunç Kaza: Romain Grosjean’ın Aracı Alev Aldı

F1’de Korkunç Kaza: Romain Grosjean’ın Aracı Alev Aldı

Kaza yapan Grosjean’in takımı Haas’tan açıklama: Romain’in elinde ve dirseğinde ufaklar yanıklar var. Bunlar dışında gayet iyi durumda. Kendisi şu an doktorların yanında.

Abone Ol google-news

CATL’ın 10 Dakikada 600 km Menzil Sunan Bataryası

F1’de Korkunç Kaza: Romain Grosjean’ın Aracı Alev Aldı.

2020 Formula 1 Şampiyonası’nın 15. yarışı olan Bahreyn’de yapıldı.

Formula 1 Bahreyn Grand Prix’sinde Frazsız pilot Romain Grosjean büyük bir kaza atlattı. Yarışın ilk turunda aracının kontrolünü kaybederek bariyerlere vuran 34 yaşındaki Fransız sürücünün aracı alevler içinde kaldı. 10 saniyeyi geçkin sürenin ardından aracından çıkabilen Grosjean ambulansa götürüldü.

2020 Formula 1 Şampiyonası’nın 15. yarışı olan Bahreyn’de yapıldı. Yarışın ilk turunda Romain Grosjean büyük bir kaza yaşadı. Haas pilotu Romain Grosjean, 4. viraj geçildikten sonra aracın kontrolünü kaybetti. Pistin yanındaki koruma alanına giden Grosjean’ın aracı bir anda patladı. 34 yaşındaki sporcu alevlerin ardından kendi başına çıktı çıktı. Endişe veren kazadan birkaç dakika sonra yanmış kaskıyla çıkan Grojean, yangın söndürücüsüyle aracına müdahale etmeye çalıştı, ancak görevlilerin müdahalesiyle birkaç dakika içinde ambulansa bindirildi.

Kaza yapan Grosjean’ın takımı Haas’tan açıklama: Romain’in elinde ve dirseğinde ufaklar yanıklar var. Bunlar dışında gayet iyi durumda. Kendisi şu an doktorların yanında.

F1 Türkiye Grand Prix’inde Sıralama Turlarının Kazananı

Formula 1 Pilotları Ne Kadar Maaş Alıyor?

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir