1. Anasayfa
  2. Haber
  3. Ferrari’nin Yeni CEO’su Apple’dan Tanıdığımız İki İsimden Birisi Olabilir

Ferrari’nin Yeni CEO’su Apple’dan Tanıdığımız İki İsimden Birisi Olabilir

Ferrari’nin Yeni CEO’su iddialara göre Apple’dan tanıdık iki isimden birisi olabilir.

Abone Ol google-news

CATL’ın 10 Dakikada 600 km Menzil Sunan Bataryası

Ferrari’nin Yeni CEO’su Apple’dan Tanıdığımız İki İsimden Birisi Olabilir

Geçtiğimiz günlerde ünlü İtalyan spor otomobil üreticisi Ferrari’nin CEO’su Louis Camilleri, Perşembe günü kişisel nedenlerden ötürü görevinden ayrıldı. Ferrari’nin Yeni CEO’su iddialara göre Apple’dan tanıdık iki isimden birisi olabilir.

Ferrari CEO Görevi İçin Başka Adaylarında Olduğu Söyleniyor

Reuters’ın haberine göre Ferrari, CEO görevine getirmek için iki yeni adayı var. Bu adaylardan biri Apple’da CFO görevini yürütmekte olan Luca Maestri. diğer aday ise yine Apple’da daha önce CDO görevini yürütmüş olan Jony Ive. Elbette bunlar dediğimiz gibi sadece bir iddiadan ibaret. Ferrari’nin CEO’luğuna geçeceği iddia edilen isimler yalnızca bu isimlerle sınırlı değil. Daha önce eski Vodafone CEO’su Vittorio Colao’nun Ferrari CEO’luğuna geçeceği iddia edilmişti. Ancak Reuters, Colao’ya yakın bir kaynaktan aldığı bilgiyle bu iddianın ‘dayanaksız’ olduğunu ifade etti. Ferrari’nin yeni CEO’sunun yakında resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Hızlı ve Öfkeli Filminde 25 Milyon Dolara Çekilen Sahne

Daha önce Apple’ın yönetici kadrosunda yer almış birkaç isim daha farklı şirketlerin yönetici kadrolarına aday olmuşlardı. 2019 yılında Apple’ın çip üretim başkanı Johny Srouji, Intel’in CEO koltuğuna aday gösterilmişti. Ancak bu koltuğa daha önce Intel’de CFO görevini yürüten Bob Swan getirilmişti.

5 Milyon Liralık Lüks Otomobil Yolda Kaldı

Görebileceğiniz En Siyah Mitsubishi Lancer Evo

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir