1. Anasayfa
  2. Haber
  3. Getir Araba Kiralama Hizmeti: GetirAraç Kullanıma Sunuldu

Getir Araba Kiralama Hizmeti: GetirAraç Kullanıma Sunuldu

Getir, araç kiralama hizmeti denemelerine başladı. ‘GetirAraç’ isimli bu hizmet, kullanıcıların günlük veya saatlik araba kiralamasına olanak tanıyacak.

Abone Ol google-news

Xiaomi Bir Ayda 10000 Adet SU7 Modeli Üretti!

Getir Araba Kiralama Hizmeti: GetirAraç Kullanıma Sunuldu

Türkiye’nin en büyük girişimlerinden biri olarak kabul edilen Getir, hem ülkemizde hem de dünyada hizmetlerini iyileştirmeye çalışmaya devam ediyor. 10 milyar dolar değerlemeye ulaşarak decacorn unvanını alan dev platform, geçtiğimiz haftalarda iş ve eleman bulmaya olanak tanıyan Getirİş’i kullanıma sunarak hizmetlerini genişletmişti.

Getir Araba Kiralama Hizmeti: GetirAraç Kullanıma Sunuldu

Getir, GetirBüyük, Getir Çarşı, GetirSu, GetirYemek, Getirİş isimlerindeki hizmetleriyle birçok yerde faaliyet gösteren Getir, araç kiralama şirketi MOOV’un yüzde 75 hissesini yaklaşık 23 milyon dolara satın almıştı. Bu da Getir’in araç kiralama işine girişebileceğini göstermişti. Şimdi Getir uygulamasına eklenen GetirAraç özelliği sayesinde çevredeki Moov araçlarını Getir uygulaması üzerinden kiralama hizmeti başladı.

Bulunduğunuz bölgede Moov hizmet veriyorsa Getir uygulamasını güncelledikten sonra GetirAraç’a seçeneğini göreceksiniz. Getir uygulaması içerisinden GetirAraç’a giriş yaptıktan sonra, çevrenizdeki kiralamaya müsait araçlar harita üzerinden gözükecek. Aracın başına geldiğinizde kredi kartınızdan çekim yapılacak ve aracın kapıları açılacak. Torpidodaki anahtarı kullanarak sürüşe başlayabileceksiniz. Sürüşün sonunda aracı Moov’un izin verdiği herhangi bir yere bırakabilir ve aracın çevresinin fotoğrafını çekerek kiralamayı sonlandırabilirsiniz.

Dakikalık standart kiralamanın yanı sıra saatlik veya günlük avantajlı paketlerle de kiralama imkanı sunuyor. Aracın özelliklerine göre kiralama ücreti değişkenlik gösteriyor. Kiralamaya başlamadan önce dakikalık veya saatlik kiralama ücretlerini görebiliyorsunuz. GetirAraç’ı şimdilik İstanbul, Ankara ve İzmir’in belirli bölgelerinde hizmet veriyor.

Buradan “Kocaeli’de Üretilecek Yeni Ford E-Transit Custom Tanıtıldı” inceleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=G0M4gbMyVN4&t=87s

Buradan “Araba Arıza Lambaları: Araç Gösterge Paneli İşaretleri ve Anlamları” inceleyebilirsiniz.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir