1. Anasayfa
  2. Haber
  3. 42 Bin TL’den İlana Çıkan Hasarlı Araç Alıcı Buldu

42 Bin TL’den İlana Çıkan Hasarlı Araç Alıcı Buldu

Bursa’da sel hasarlı olduğu öne sürülerek fahiş fiyat ile satılmak istenen Renault Clio marka otomobil, 20 bin TL’ye satıldı.

Abone Ol google-news

Nisan Ayında En Çok Satan Arabalar ve 2 Yıl Sonra Düşüş!

42 Bin TL’den İlana Çıkan Hasarlı Araç Alıcı Buldu

Son zamanlarda otomobil sektöründeki yüksek fiyatlar oldukça dikkat çekiyor. Sıfır ve ikinci el araçlara fahiş fiyatlar uygulanırken, geçtiğimiz günlerde herkesi şaşkına çeviren bir ilan gündeme geldi.

Sel Hasarlı Hurda Araca İstenen Fiyat Görenleri Şaşırttı

Perte çıkmış 2017 model Clio 4 araç için 42 bin 500 TL istenmesi görenleri şaşkına çevirdi. Satışa konulan aracın ilan detaylarında aracın plakalı ve ruhsatlı olduğu, muayenesinin yapıldığı, kasko değerinin olduğu belirtildi.

İlan detayında ayrıca “araç resimlerde görüldüğü şekilde sel hasarlıdır alıcısına hayırlı olsun” not olarak eklendi. Söz konusu ilan kısa süre içinde gelen tepkiler sonrası yayından kaldırıldı. Bursa’da yaşayan Erkan Çidan, tepkiler üzerine ilanı kaldırsa da aracına alıcı bulabildi.


Asya’daki En İyi ve En Kötü Yollara Sahip Ülkeler Açıklandı


Çidan yaptığı açıklamada, “Kaç para yapar diye sembolik bir rakam yazdık. Bu arabanın yedek parça dahi olsa motoru 15-20 bin TL civarında. Baktım çok tepki var, telefonum susmadı ilanı kaldırdım. Ama araba 20 bin TL’ye satıldı” dedi.


https://www.youtube.com/watch?v=oFUsZj2Dw5Q


 

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir