1. Anasayfa
  2. Haber
  3. Rolls-Royce, 2023 Yılında Satış Rekoru Kırdı

Rolls-Royce, 2023 Yılında Satış Rekoru Kırdı

Ultra lüks otomobil üreticisi Rolls-Royce, dünya genelinde 2023 yılını yüksek satış rakamları ve rekor sayıda özel siparişle tamamladığını duyurdu.

Abone Ol google-news

Toyota Tüm Zamanların En Yüksek Kârını Açıkladı

Rolls-Royce

Rolls-Royce, 2023 Yılında Satış Rekoru Kırdı

Firma, performansı, çeşitli tasarım seçenekleri ve müşteri beklentilerini aşmak için sergilediği olağanüstü yeteneklerle öne çıkıyor. 50’den fazla ülkede toplamda 6032 otomobil teslim edilerek, Rolls-Royce’un uluslararası pazar tahminleriyle uyumlu bir başarıya imza atıldığı belirtildi.

Popüler modellerinden Wraith ve Dawn’ın üretiminin sona ermesinin ardından, dikkat çeken gelişmeler arasında Rolls-Royce Spectre satışlarının başlaması yer alıyor. Firmanın tamamen el yapımı otomobilleri, özenle işlenen eşsiz parçaları ve zorlu üretim süreci detaylarıyla öne çıkıyor.

Transporter ve Caravelle İncelemesi için tıklayın.

Firma, ekim 2022’de tanıtılan ilk tamamen elektrikli Rolls-Royce’un genç müşteriler arasında büyük ilgi gördüğünü ve 2025’e kadar olan siparişlere dönüştüğünü açıkladı. Bu, markanın cesur ve tamamen elektrikli geleceğine sağlam bir temel oluşturuyor.

Rolls-Royce

20 yılını kutlayan Rolls-Royce, markanın ekonomik etkisini değerlendirmek üzere başlattığı bağımsız bir araştırmanın sonuçlarını paylaştı. 2003 yılından bu yana Rolls-Royce’un Birleşik Krallık ekonomisine olan toplam katkısının £4 milyarı aştığı ve yılda £500 milyonun üzerinde olduğu belirlendi.

2023’te firma, Global Lüks Üretim Mükemmeliyet Merkezi’nde 180 yeni iş oluştururken, 130’dan fazla kişi de Şirketin Gelecek Yetenek Programı’na çeşitli pozisyonlarda katıldı. Şirket, kapasitesini genişletmek, Bespoke ile Coachbuild’in büyümesini desteklemek amacıyla önemli yeni yatırımlar açıkladı.

ÖTV’siz Alınabilecek Otomobiller için tıklayın.

Müşteri taleplerine cevap vermek adına, Rolls-Royce Private Office ağını genişletti. Dubai ve Şanghay’ın ardından, 2024’te Seul ve Kuzey Amerika’da hizmet vermeye başlayacak olan firma, müşterilere özel deneyimler sunma konusundaki kararlılığını sürdürüyor.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir