1. Anasayfa
  2. Chery
  3. Chery Tiggo 8 Pro Aşırı Soğuk Testini Başarıyla Tamamladı

Chery Tiggo 8 Pro Aşırı Soğuk Testini Başarıyla Tamamladı

Chery, dünyanın önde gelen otomotiv üreticilerinden biri olarak, Türkiye pazarında bulunan en büyük modeli Tiggo 8 Pro ile soğuk hava koşullarında gösterdiği performansıyla dikkat çekiyor. Aracın “Aşırı Soğuk” testini başarıyla geçmesi, özellikle kış mevsimi sürüş koşullarında kalitesini bir kez daha kanıtlamayı başardı.

Abone Ol google-news

Toyota Tüm Zamanların En Yüksek Kârını Açıkladı

Chery Tiggo 8 Pro Aşırı Soğuk Testini Başarıyla Tamamladı

Chery Tiggo 8 Pro Aşırı Soğuk Testini Başarıyla Tamamladı

Tiggo 8 Pro’nun, yağmurlu ve karlı kış sürüş koşullarında kalitesini kanıtlaması, performans ve akıllı teknolojilerle donatılmış olması kullanıcılara güven veriyor. Araç, buzlu ve karlı yollarda dengeli bir şekilde ilerleyebilme yeteneğiyle öne çıkıyor. Yüzde 45’lik maksimum eğim tırmanma becerisi ve 235 mm tabanlı lastikleri, zorlu yol koşullarında sürüş stabilitesini artırarak yüksek tutuş sağlıyor.

Tiggo 8 Pro’nun motor ve şanzıman uyumu, hafif ve verimli 1.6 TGDI motorunun yanı sıra 7DCT şanzımanıyla birleşerek yüksek taşıma kapasitesi ve motor kontrollü vites değiştirme gibi avantajlar sunuyor. Bu kombinasyon, soğuk havalarda bile yüksek tutuş ve çekiş gücü sağlayarak buzlu ve karlı yollarda akıcı ve dengeli bir sürüş deneyimi sunuyor.

chery

Araç, iç tasarım ve akıllı güvenlik özellikleriyle de kullanıcılarına konforlu bir sürüş vadetmektedir. Deri koltuklar, elektrikli ve ısıtmalı özellikleriyle konfor seviyesini artırırken, CN95 tıbbi sınıf klima filtreleriyle donatılan çift bölgeli otomatik klima, sürücü ve yolcunun farklı sıcaklık gereksinimlerini karşılıyor.

Elektrikli Otomobil Alacakların Bilmesi Gerekenler

Güvenlik konusunda ise Tiggo 8 Pro, standart donanımında bulunan Bosch ESP 9.3 Elektronik Stabilite Programı ile öne çıkıyor. Bu program, dört çekirdekli işlemcisiyle yüksek performans sunarken, Savrulma Önleme Sistemi ve Çekiş Kontrol Sistemi gibi yardımcı işlevlerle destekleniyor. Ayrıca, 13 farklı Gelişmiş Sürüş Destek Sistemi (ADAS) ve Lastik Basıncı İzleme Sistemi (TPMS) gibi özelliklerle donatılan araç, buzlu ve karlı yol koşullarında güvenli bir sürüş deneyimi sağlıyor.

tiggo 8 pro 2024

Tiggo 8 Pro, küresel düzeyde kaliteli ürünler sunmak üzere çeşitli zorlu testlere tabi tutuluyor. “Aşırı Soğuk” testleri, aracın soğuk çalıştırma, buz çözme, buğu giderme, ısıtma ve düşük sıcaklığa uyum yeteneklerini değerlendiriyor. Bu testler, aracın farklı yol ortamlarında tutarlı bir performans sergileme becerisini kullanıcılara garanti ediyor.

Tiggo 8 Pro, dünya genelindeki başarıları ve kullanıcı memnuniyetiyle öne çıkıyor. 80’den fazla ülkede 800 binden fazla kullanıcı tarafından tercih edilen araç, güvenilirliği ve performansıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz Ekim ayında 22 bin 987 adetlik küresel satış hacmiyle, daha fazla tüketiciye mükemmel bir seyahat deneyimi sunmaya devam ediyor.

Chery Tiggo 8 Pro İncelemesi

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir