1. Anasayfa
  2. Haber
  3. Tofaş, Yıl Sonu Bakım ve Envanter Çalışmaları İçin Üretime Ara Veriyor!

Tofaş, Yıl Sonu Bakım ve Envanter Çalışmaları İçin Üretime Ara Veriyor!

Türkiye’nin önde gelen otomotiv şirketlerinden biri olan Tofaş, üretim faaliyetlerine geçici bir ara vereceğini Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklama ile duyurdu.

Abone Ol google-news

Nisan Ayında En Çok Satan Arabalar ve 2 Yıl Sonra Düşüş!

Tofaş Üretime Ara Veriyor

Tofaş Üretime Ara Veriyor!

Tofaş’ın Bursa Fabrikası’nda gerçekleştirilecek yıl sonu envanter sayımı ve üretim hatlarında planlı bakım çalışmaları, 27 Aralık 2023 ile 14 Ocak 2024 tarihleri arasında devam edecek. Bu süre zarfında şirket, üretim faaliyetlerine geçici bir ara verecek.

Honda E, 2024 İtibarıyla Üretim Hattına Veda Ediyor

Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada, Tofaş’ın üretim arasının 14 Ocak 2024 tarihinde sona ereceği belirtildi. Ayrıca, açıklamada, “Şirketimiz Bursa Fabrikasında yılsonu envanter sayımı ve üretim hatlarında yapılacak planlı bakım çalışmaları sebebi ile 27 Aralık 2023 – 14 Ocak 2024 tarihleri arasında üretime geçici olarak ara verilecektir. Fabrikamız 15 Ocak 2024 Pazartesi günü üretime başlayacaktır” ifadelerine yer verildi.

Tofaş, planlanan envanter sayımı ve bakım çalışmalarının tamamlanmasının ardından, 15 Ocak 2024 Pazartesi günü üretim faaliyetlerine tekrar başlayacak.

Yapılan bu planlı ara, Tofaş’ın üretim sürekliliğini ve ürün kalitesini artırmak amacıyla gerçekleştirilen önemli bakım ve düzenleme çalışmalarını içeriyor.

Chery Omoda 5 Excellent 1.6 TGDI

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir