1. Anasayfa
  2. Haber
  3. Volkswagen Fiyatları Almanya’da Artacak!

Volkswagen Fiyatları Almanya’da Artacak!

Volkswagen, enflasyon nedeniyle Almanya’daki içten yanmalı modellerinin fiyatlarını artırıyor.

Abone Ol google-news

Nisan Ayında En Çok Satan Arabalar ve 2 Yıl Sonra Düşüş!

Volkswagen, Almanya'da Araç Fiyatına Zam Yaptı

Volkswagen Fiyatları Almanya’da Artacak!

Volkswagen, tarafından bayilere gönderilen bir mektupta fiyat artışlarının nedeninin hammadde, enerji ve ekipman tedarikindeki önemli maliyet artışları olduğunu söyledi. Golf, Tiguan, station wagon Passat, Polo ve T-Roc gibi benzinli ve dizel araçlarının fiyatı ortalama olarak yüzde 4,4 artacak.

Volkswagen, “Volkswagen bile yüksek enflasyondan kaçamıyor. Uzun vadeli sözleşmeler, riskten korunma işlemleri ve verimlilik artışı ile elimizden gelenin en iyisini yapsak da, maliyetler üzerindeki etki tam olarak telafi edilemiyor.

Volkswagen, Almanya'da Araç Fiyatına Zam Yaptı

Automobilwoche, yeni fiyatların 23 Şubat’ta açıklanacağı bildirdi. Giriş seviyesi bir Volkswagen Polo’nun fiyatı yüzde 4,5’lik bir artışla 905 euro (967 dolar) artacak. Benzer şekilde, Golf’ün fiyatı yüzde 5,36’lik bir artışla 1585 euro (1693 dolar), T-Roc’un fiyatı yüzde 5,98’lik bir artışla 1455 euro (1554 dolar) ve Arteon Shooting Brake fiyatı yüzde 4,38’lik bir artışla 1985 euro (2121 dolar) artacağı açıklandı.

Bayiler, otomobil üreticilerinin mevcut ekonomik ortamda tüketici belirsizliği nedeniyle fiyatları düşürmesi gerektiğini söylüyor. İsminin açıklanmasını istemeyen bir Volkswagen bayisi, “Şaşırdım. Satışlarımız düşüyor ve fiyatları yükseltiyorlar” dedi.

Kaynak: carscoops

Beyaz Renkli Trafik Işığı: Araştırmacılar Dördüncü Bir Trafik Işığı Öneriyor

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir