1. Anasayfa
  2. Haber
  3. Xiaomi, Electric Scooter 4 Ultra Modelini Duyurdu

Xiaomi, Electric Scooter 4 Ultra Modelini Duyurdu

Xiaomi, Mobile World Congress 2023’te (MWC 2023) Electric Scooter 4 Ultra modelini duyurdu.

Abone Ol google-news

Türkiye’de En Çok Satılan Lüks Otomobiller Açıklandı!

Xiaomi, Electric Scooter 4 Ultra Modelini Duyurdu

Xiaomi, Electric Scooter 4 Ultra Modelini Duyurdu

Xiaomi, MWC (Mobile World Congress) 2023’te yeni elektrikli scooter’ı olan Electric Scooter 4 Ultra’yı tanıttı. Scooter’ın en öne çıkan özelliği çift süspansiyona sahip olması. Xiaomi, konforu artırmak için çift süspansiyon kullanmış. Konfor için yapılan bir diğer yenilik ise scooterda Xiaomi Duragel 10 inç lastik kullanılması. Bu lastikler herhangi bir olumsuzluk durumunda içerisindeki jel sayesinde kendini onarabiliyor.

Xiaomi, Electric Scooter 4 Ultra Modelini Duyurdu

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra, 25 km/s hıza ulaşma imkanını ve yüzde 25’e varan eğimlerde kolaylıkla yokuşları tırmanmasını sağlayan etkileyici özellikleri bünyesinde barındırıyor. Güçlü 940W motoru ve uzun ömürlü pili, sürücülere tek bir şarjla 70 km’ye kadar seyahat etme özgürlüğü sunuyor.

Yol Kenarlarında Gördüğümüz Küçük Beyaz Tabela Ne İşe Yarıyor?

Scooter’ın alüminyum gövdesi, maksimum 120 kg’a kadar yükü destekleyip genişletilmiş tutma yeriyle beraber rahat ve dengeli bir sürüş deneyimi sağlıyor. Scooter fütüristik ve minimalist bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Ayrıca araç, çeşitli olumsuz hava koşullarına ve ortamlara dayanabilmesini sağlayan IP55 sertifikasını da bünyesinde barındırıyor. Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra’nın fiyatı, 999 euro olarak açıklandı.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir