1. Anasayfa
  2. Haber
  3. Yeni 408, 2023 Red Dot Ödülü’nü Kazandı

Yeni 408, 2023 Red Dot Ödülü’nü Kazandı

Peugeot, yeni 408 ile marka tarihindeki sekizinci Red Dot Ödülü’nü kazandı.

Abone Ol google-news

Toyota Tüm Zamanların En Yüksek Kârını Açıkladı

Yeni 408, 2023 Red Dot Ödülü'nü Kazandı

Yeni 408, 2023 Red Dot Ödülü’nü Kazandı

Şirketin açıklamasına göre, yeni 408, SUV kodlu dinamik silueti, fastback tasarımı ve hatlarıyla Ürün Tasarımı kategorisinde 43 üyeli uluslararası jüriyi ikna etti.

Yeni 408, özellikle arka kısmında, tavanın son noktasında, bagaj kapağında ve çamurluklarındaki keskin hatlarıyla dikkati çekiyor. Yeni Obsession Mavi ve Titanyum Gri dahil olmak üzere altı gövde rengi arasından seçim yapılabiliyor. GT donanım seviyesinde standart olarak sunulan gövde rengindeki ön ızgara, ön cephe ile bütünleşiyor. Yeni 408 aynı zamanda markanın yeni logosunu da taşıyor. Arka tamponun formu ise modele güçlü duruş kazandırıyor. 408, öndeki karakteristik ışık imzası ve arkadaki üç pençeli LED farlarla markanın ürün gamındaki yerini alıyor.

Yeni 408, 2023 Red Dot Ödülü'nü Kazandı

Dış tasarım gibi iç mekan da çekici bir tasarımla dikkat çekiyor. Koltukların tasarımı, kullanılan malzemelerin kalitesini daha da ön plana çıkartıyor. Versiyona bağlı olarak Falgo Yarı Deri Kumaş Döşeme, Mint Yeşili Dikişli Koltuklar ve Alcantara Yarı Deri Kumaş Döşeme, Adamite Yeşili Dikişli Koltuklar sunulurken Siyah Nappa Deri Döşeme ve Mavi Nappa Deri Döşeme opsiyonel olarak sunuluyor. Bunun dışında, orta konsolun arkasındaki LED ambiyans aydınlatması yumuşak bir aydınlatma sağlıyor ve iç mekanın zarif atmosferine katkıda bulunuyor.

Makyajlı 2024 Peugeot 508 ve 508 SW Özellikleri Açıklandı

2023 yılında 60 ülkeden ürünler 51 yarışma kategorisinde değerlendirildi. Jüri üyeleri ‘Red Dot’ veya ‘Red Dot: İyinin de iyisi’ ödülünü; iyi tasarımın dört niteliğine göre ve ilgili sosyokültürel karakter, profesyonel odak ve tasarım uzmanlığı kriterlerine göre değerlendiriyor. Ayrıca ürünler birbiriyle rekabet halinde değil, tek tek değerlendiriliyor.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir