1. Anasayfa
  2. Haber
  3. Yeni Corsa En İyi Yeni Tasarım Ödülünü Aldı

Yeni Corsa En İyi Yeni Tasarım Ödülünü Aldı

Yeni Opel Corsa, Alman otomobil dergisi Auto Motor & Sport tarafından düzenlenen “autonis” ödüllerinin B segmenti kategorisinde en iyi tasarım ödülüne layık görüldü.

Abone Ol google-news

CATL’ın 10 Dakikada 600 km Menzil Sunan Bataryası

Yeni Corsa En İyi Yeni Tasarım Ödülünü Aldı

Yeni Corsa En İyi Yeni Tasarım Ödülünü Aldı

Yeni Opel Corsa, Alman otomobil dergisi Auto Motor & Sport tarafından düzenlenen autonis ödüllerinin B segmenti kategorisinde 2023’ün En İyi Yeni Tasarımı ödülünü kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Almanya ve İngiltere’de 2021 ve 2022 yılında sınıfının en çok satan otomobili olan Opel Corsa, bu yıl 18’incisi düzenlenen autonis ödüllerinde En İyi Yeni Tasarım ödülüne layık görüldü.

Egzozundan Saf Su Çıkan Araba Tanıtıldı

Opel Vizör’ün ön cephesi ve tamamen dijital kokpiti ile yeni Corsa’nın tasarımı, 14 bin 507 dergi okurundan oluşan bağımsız jürinin seçimi oldu. Pek çok ülkede sınıfının en çok satan otomobili unvanıyla rakiplerinin açık ara önündeki Corsa’nın yeni ödülü düzenlenen törenle sahibini buldu.

Yeni Corsa En İyi Yeni Tasarım Ödülünü Aldı

Şimşek logolu markanın sınıfında en çok satan modeli, B Segmenti Otomobil kategorisinde yüzde 53,7 oy yoğunluğuyla ödülünü aldı. Böylece Opel, ‘autonis’ tasarım ödülünün üst üste ikinci kez sahibi oldu. 11 farklı segment kapsamında yapılan yarışmada toplam 105 aday yer aldı.

Stuttgart’ta düzenlenen törende, Auto Motor & Sport Test ve Teknoloji Başkanı Jens Dralle’den ödülü, Opel İletişim Başkanı Harald Hamprecht aldı. Hamprecht, “Yeni Opel Corsa’nın iç ve dış tasarımı cesur ve yalın. Bu otomobil pratikliği, sürüş keyfiyle birleştiriyor ve duyguları harekete geçiriyor. Ayrıca, tamamen elektrikle çalışıyor ve elektrikliye geçiş hamlemize büyük bir ivme kazandırıyor. Opel olarak oylama sonucundan çok memnunuz.

2023 EK MTV İPTAL EDİLDİ Mİ? ÖDENMEZSE NE OLUR?

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir