1. Anasayfa
  2. Haber
  3. Hyundai Tayland’da Yeni Ioniq Laboratuvarının Açılışını Yaptı

Hyundai Tayland’da Yeni Ioniq Laboratuvarının Açılışını Yaptı

Hyundai, Tayland’da IONIQ laboratuvarı açarak elektrifikasyondaki yatırımlarına devam ediyor.

Abone Ol google-news

Nisan Ayında En Çok Satan Arabalar ve 2 Yıl Sonra Düşüş!

Hyundai Tayland'da Yeni Ioniq Laboratuvarının Açılışını Yaptı

Hyundai Tayland’da Yeni Ioniq Laboratuvarının Açılışını Yaptı

Hyundai Motor Company, Tayland’ın başkenti Bangkok’ta True Digital Park’ta açtığı yeni tesis olan Ioniq Lab ile sürdürülebilir mobilite ve inovasyon alanında liderlik misyonunu güçlendirdi. Bu tesis, özellikle Ioniq modelleriyle sürdürülebilir inovasyona odaklanacak.

Hyundai’nin açıklamasına göre, Ioniq Lab, inovasyon ve sürdürülebilirlik konularında bir merkez olarak hizmet verecek. Bu tesis, Hyundai’nin elektrifikasyondaki uzmanlığını vurgulamanın yanı sıra yaratıcılığı da teşvik edecek. Ioniq Lab, geleceğin mobilitesine yönelik bağlılık ve vizyonunu sergileyerek ziyaretçilere açık bir alan olacak.

Hyundai Elantra ve Skoda Octavia Karşılaştırması için tıklayın.

Laboratuvar, özellikle Ioniq 5’in tasarım konsepti ve yenilikçi özelliklerini bünyesinde barındırarak ziyaretçilere Hyundai’nin elektrikli mobilite vizyonunu gözler önüne serecek. Hareket özgürlüğü, bağlantı, güvenlik ve çevre koruma gibi temel unsurları teşvik ederek geleceğin mobilitesine odaklanıyor. Tesis ayrıca, Ioniq’in sezgisel teknolojilerini ve ürünlerini keşfetmek isteyen ziyaretçilere dinamik bir ortam sunacak.

Hyundai, N markası aracılığıyla gelecekte daha fazla performanslı elektrikli model sunacak. Bu modeller, üst düzey sürüş performansını en son teknolojiyle birleştirerek mobilite standartlarını yeniden belirleyecek.

Ford Focus Hatchback için tıklayın.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir