1. Anasayfa
  2. Otomobil Haberleri
  3. 2022 Türkiye’de Yılın Otomobili 7 Finalist Belli Oldu

2022 Türkiye’de Yılın Otomobili 7 Finalist Belli Oldu

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD), tarafından bu yıl yedinci kez düzenlenen “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçimi için 38 aday arasından finale kalan 7 model açıklandı.

Abone Ol google-news

Otomobil Markalarının Ekim Ayına Özel Kampanyaları!

2022 Türkiye’de Yılın Otomobili 7 Finalist Belli Oldu

Otomotiv konusunda uzman gazetecilerden oluşan OGD üyelerinin yaptığı oylama sonucu 38 aday arasından belirlenen 7 finalist otomobil şu şekilde sıralandı; “Citroen C4, Honda Civic, Hyundai Tucson, Mercedes-Benz C Serisi, Nissan Qashqai, Opel Mokka, Renault Taliant.”

2022 Türkiye'de Yılın Otomobili 7 Finalist Belli Oldu

10 Mayıs tarihindeki test sürüşünün ardından yapılacak oylama sonucunda en fazla puanı alan model, 7 Haziran tarihinde düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak. Ayrıca, “Yılın Tasarımı”, “Yılın Basın Lansmanı” ve “Yılın İnovatif Projesi” dallarında da ödül verilecek.

OGD Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Sandık, yedinci kez düzenlenecek “Yılın Otomobili” seçiminin sektörde büyük heyecan yarattığını belirterek “Önceki yıllarda tatlı bir çekişmeye ve heyecana sahne olan bu organizasyon bu yıl da büyük çekişmeye sahne olacak. Hepsi birbirinden değerli otomobiller arasında seçim yapmak için üyelerimiz çok zorlanacak” diye konuştu.

Buradan “Nissan Qashqai Nisan 2022 Fiyat Listesi” inceleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=0WK67d_k4Mo

Buradan “Yeni Volkswagen Golf Fiyatlarındaki Büyük Değişim” inceleyebilirsiniz.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir