1. Anasayfa
  2. Hyundai
  3. 2024 Hyundai Elantra Yeni Yüzüyle Kore’de Tanıtıldı

2024 Hyundai Elantra Yeni Yüzüyle Kore’de Tanıtıldı

Hyundai Elantra yeni yüzüyle Güney Kore’de tanıtıldı. Güney Kore’de Avante olarak bilinen model de ufak stilistik değişiklikler yer alıyor.

Abone Ol google-news

Hyundai Ioniq 6, Advance Donanımında Neler Sunuyor!

2024 Hyundai Elantra Yeni Yüzüyle Kore'de Tanıtıldı

2024 Hyundai Elantra Yeni Yüzüyle Kore’de Tanıtıldı

Hyundai’nin Avrupa’da Elantra olarak bilinen sedan modelinin güncellenen versiyonu Güney Kore’de tanıtıldı. Elantra’da yapılan değişikliklerle birlikte otomobilin farları daha ince ve düz bir hale gelmiş, ön ızgara da daha zarif bir görünüm kazanmış.

2024 Hyundai Elantra Kore'de Tanıtıldı

Güncellenen model, kapılardaki karakteristik yüzeyler ve çift tonlu yeni alaşım jantlar dahil olmak üzere profilini koruyor. Arkada, LED stop lambaları, eğimli arka cam ve keskin bagaj kapağı mevcut modelle aynı olduğu görülüyor. Arka tamponun altında yer alan sahte difüzör ve kırmızı renkli yatay reflektörler makyajla beraber gelen ögeler arasında.

Hyundai, Makyajlı i10’un Üzerindeki Örtüyü Kaldırdı

2024 Hyundai Elantra Tanıtıldı

Hyundai Elantra’nın yan yana konumlandırılmış iki adet 10,25 inçlik ekranın kullanıldığı kokpitte pek bir değişiklik görülmüyor. Görünen tek güncelleme, koltuklarda, orta konsolda ve kapı panellerinde görülebilen yeni Sage Green döşeme. Bu seçeneğin diğer pazarlarda da bulunup bulunmayacağı henüz belli değil.

Makyajlanan Hyundai Elantra’nın teknik özellikleri daha sonraki bir tarihte açıklanacak. Güney Kore’de Avente olarak bilinen model, Avrupa’da Elantra ve Avustralya’da ise i30 adıyla satışa sunuluyor.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir