1. Anasayfa
  2. Hyundai
  3. 2019 Hyundai Tucson N Line Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı

2019 Hyundai Tucson N Line Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı

Hyundai Tucson modelini daha sportif bir hale getiren N Line donanımı Türkiye’de satışa sunuldu.

Abone Ol google-news

2024 Fiat Egea Fiyatı, Özellikleri ve Donanım Paketleri

2019 Hyundai Tucson N Line Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Koreli otomobil üreticisi, Hyundai Tucson’un sportif N Line donanımı Türkiye’de satışa sunuldu. Yalnızca dizel otomatik seçeneğiyle satışa sunulan 2019 Hyundai Tucson N Line fiyatı ise 281 bin 500 TL.

Hyundai’nin ilk performans paketli SUV modeli olan Tucson N Line’da daha sportif ve aerodinamik bir gövde kitine sahip. Fiyat olarak Elite ve Elite Plus paketleri arasına konumlandırılan. Hyundai Tucson N Line, yalnızca 1.6 litre dizel motor, 7 ileri DCT şanzıman ve 4×4 çekiş sistemi kombinasyonuyla tercih edilebiliyor. Hyundai Tucson N Line’da Elite paketine ek olarak full LED ön farlar, LED arka stoplar, akıllı bagaj kapağı, elektrikli sürücü koltuğu gibi özellikler sunuluyor.

Dış tasarım olarak yeni tasarımlı ön ızgara, bumerang şekilli gündüz sürüş farlarına sahip ön tampon ve 19 inçlik parlak siyah jantlar sunuluyor. İç kısmında ise ortaları nubuk ve deri malzemeden oluşan, kırmızı dikişli özel tasarım koltuklar ve deri döşemeli kokpit bulunuyor. Ayrıca N logolu vites topuzu, alüminyum pedal seti ve mat gri plastik aksamlar araca sportif bir görünüm kazandırıyor. 2019 Hyundai Tucson N Line 1.6 litre dizel 7 ileri DCT şanzımanlı 4×4 çekişli aracın tavsiye edilen fiyatı 281 bin 500 TL.

2022 Hyundai Tucson Dikkat Çeken Özellikleri

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir