1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2020 Isuzu D-Max Öne Çıkan Özellikleri

2020 Isuzu D-Max Öne Çıkan Özellikleri

Yeni 2020 Isuzu D-Max Özellikleri. İkinci nesil formda piyasaya çıktıktan yaklaşık sekiz yıl sonra, Isuzu D-Max yeni bir gövdeyle, elden geçirilmiş iç tasarımı ve geliştirilmiş motorla yeniden tasarlandı.

Abone Ol google-news

2024 Fiat Egea Fiyatı, Özellikleri ve Donanım Paketleri

2020 Isuzu D-Max Öne Çıkan Özellikleri

Yeni D-Max, en belirgin artış, öncekinden 30 mm daha uzun olan 3,125 mm dingil açıklığı uzunluğuyla biraz büyümüş. İç tasarım, dış tasarımdan daha fazla elden geçirilmiş ve yeni bir merkezi dokunmatik ekran, daha lüks döşeme ve modele bağlı olarak çeşitli kolaylıklar içeriyor.

D-Max daha büyük ızgara, ince LED farlar ve daha keskin bir görünüm. Arka tarafta da yenilenen LED farları ve basamaklı tampon bulunuyor. 2020 Isuzu D-Max kabin kısmı ise daha modern ve teknolojik hale getirildi. Apple CarPlay ve Android Auto destekli 9 inçlik bilgi eğlence sistemi, çok fonksiyonlu direksiyon simidi, 4.2 inçlik gösterge paneli ve yenilenen koltuklar.

2020 Isuzu D-Max kaputunun altında iki adet yenilenen dört silindirli turbodizel motorla sunulacak. 1.9 litre ve 3.0 litrelik motorları yer alacak. 1.9 litre motor 150 beygir güç ve 350 Nm tork üretecek. 3.0 litre motor 190 beygir güç ve 450 Nm tork üretecek. İki motor seçeneği de standart olarak altı ileri manuel şanzıman sunulacak. 1.9 litre motorda opsiyonel olarak yeni geliştirilen otomatik şanzıman seçeneğiyle tercih edilebilecek. Dört tekerlekten çekişli Isuzu D-Max iki tekerlekli ve dört tekerlekli sürüş arasında geçiş yapmak için gereken süreyi azaltan bir elektromanyetik arka diferansiyel kilidiyle gelecek.

2022 Renault Austral tanıtıldı: Austral’ın öne çıkan özelliklerini buradan inceleyebilirsiniz.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir