1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2021 Human Horizons Hiphi1 Özellikleri Açıklandı

2021 Human Horizons Hiphi1 Özellikleri Açıklandı

600 kilometre üzerinde menziliyle yeni elektrikli otomobil Çin merkezli yeni bir elektrikli otomobil girişimi olan Human Horizons, yeni premium all-elektrikli akıllı markası HiPhi’yi piyasaya sürdü ve ilk otomobil olan 600 kilometre üzerinde menzile sahip yeni elektrikli SUV HiPhi 1’i tanıttı.

Abone Ol google-news

2024 Fiat Egea Fiyatı, Özellikleri ve Donanım Paketleri

2021 Human Horizons Hiphi1 Özellikleri Açıklandı

Sensör dizileri ve bilgisayar gücü dışında, 2021 Human Horizons Hiphi1 çok fütüristik bir tasarıma sahip. İç mekanda, Tesla’nın Model S ve Model X’lerinde bulunanları hatırlatan bir merkez ekran da dahil olmak üzere birçok geniş ekran bulunuyor. Dış tasarım gelince, agresif bir SUV gibi görünüyor, ama en şaşırtıcı özelliği çatı kapıları. Arka kapılar iki ayrı parçaya çift menteşeli görünüyor. Arka kapılar tersine açılıyor ve Tesla’dan bildiğimiz yukarıya doğru açılan 2 adet kapı bulunuyor.

Güç aktarma organlarına gelince, şirket en fazla 644 kilometre menzile kadar 96 kWh kapasiteye sahip farklı bir pil paketi seçeneği sunmayı planlıyor. Ancak, Çinli şirketler genellikle hala NEDC döngüleri veya gerçek dünya aralığını tam olarak temsil etmeyen diğer standartlarla reklam veriyor.

2021 Human Horizons HiPhi1 ayrıca, sadece 3,9 saniyede 0-100 km/s  hızlanma yeteneğine sahip çift motorlu bir aktarma organı ile donatılmıştır. Yaklaşık olarak 268 beygir güçle hizmet edecek. Hızlı şarj teknolojisini de kullanılacağı belirtiliyor. Üst düzey güvenlik sağlamak için araç 562 adet sensöre sahip.

Human Horizons, daha önce Kia’nın Çin ortak girişimi tarafından kullanılan bir otomobil fabrikasını satın aldı ve şu anda 2021’de HiPhi 1’in üretimine başlaması için güçlendirme yapıyor. Araç ilk önce Çin’de satışa sunulacak, ancak Human Horizons dünya genelinde de satışa sunulacağını açıkladı.

FacebookInstagramTwitter ve YouTube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir