1. Anasayfa
  2. Volkswagen
  3. Yenilenen 2024 Volkswagen T-Cross’un Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Yenilenen 2024 Volkswagen T-Cross’un Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Volkswagen’in araçlarından biri olan T-Cross, standart donanımları artırılarak ve bir dizi iyileştirmeyle yeniden tasarlandı.

Abone Ol google-news

Çin’de Satılacak Sedan Volkswagen Passat B9 Tanıtıldı

Yenilenen 2024 Volkswagen T-Cross’un Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

2024 VW T-Cross uzunluk

2024 Volkswagen T-Cross: Türkiye ve Avrupa pazarlarında büyük başarı elde eden kompakt SUV T-Cross, yeni makyaj operasyonuyla daha teknolojik ve konforlu bir model olarak karşımıza çıkıyor. T-Cross’un globaldeki yıllık 300 bin adetlik satış rakamlarına ulaşmasını sağlayan unsurlardan biri keskinleştirilmiş tasarım hatları ve güncellenmiş LED farlarıdır. İç mekanda kullanılan malzeme kalitesi artırılarak, multimedya sistemi de iyileştirilmiştir.

2024 VW T-Cross alınır mı

Türkiye’de Life, Style ve R-Line olmak üzere üç farklı donanım seviyesi sunulan T-Cross, rakiplerine göre daha verimli çalışan üç silindirli 1.0 TSI turbo motorla güçlendirilmiştir. 115 beygir güç ve 200 Nm tork üreten bu motor, DSG şanzıman ile eşleştirildiğinde son derece konforlu bir sürüş deneyimi sunmaktadır.

2024 VW T-Cross kokpit

T-Cross, standart olarak 8 inçlik bir multimedya ekranı ve aynı boyutta bir dijital gösterge paneli sunmaktadır. Ayrıca, IQ.DRIVE teknolojisi kapsamında şerit takip asistanı, ön mesafe takip asistanı, dinamik tabela okuma asistanı ve gelişmiş yorgunluk algılama sistemleri gibi önemli güvenlik özelliklerini standart olarak sunmaktadır.

Xenon ve Halojen Far Arasındaki Farklar” için tıklayın.

2024 VW T-Cross kabin

Kompakt SUV segmentinde en geniş iç hacmi sunan T-Cross’un dış tasarımında da önemli değişiklikler yapılmıştır. Arka kısımda, “E” harfine benzeyen stop tasarımı “X” karakterlerinden oluşan bir aydınlatma takımıyla değiştirilmiştir. Volkswagen ayrıca tampondaki difüzör tasarımını da güncelleyerek, siyah detaylarda çapraz şeritler kullanmıştır.

2024 VW T-Cross aks mesafesi

Aracın yan profilinde, kapı altındaki siyah şeritler inceltilmiş ve kapı kolları hizasındaki ütü çizgisi korunmuştur. Ön tarafta ise kare tasarımı sis farları yerine üçgen çerçeveler tercih edilmiştir. Sis farlarını birleştiren siyah çizgiden vazgeçilerek, daha estetik bir görünüm elde edilmiştir.

2024 VW T-Cross bagaj hacmi

Style ve R-Line paketlerinde standart olarak sunulan IQ.LIGHT LED matrix farlara ek olarak, “Premium LED Paket” kapsamında ön ızgarada farlardan VW logosuna uzanan LED şerit, dikey LED gündüz farları ve arkada 3 boyutlu ve animasyonlu fren lambaları bulunmaktadır.

2024 VW T-Cross motor

Yeni T-Cross, 2024 Şubat ayının sonundan itibaren showroomlarda yer alacak ve başlangıç fiyatı 1 milyon 493 bin TL olarak açıklandı. Bu güncellenmiş model, teknolojik yenilikleri ve artırılmış konforuyla kullanıcıların beklentilerini karşılamaya hazır bir şekilde sunulmaktadır.

Yeni T-Cross 2024 Fiyat Listesi

  • 1.0 TSI 115 PS Manuel Life 1.493.000 TL
  • 1.0 TSI 115 PS DSG Life 1.669.000 TL
  • 1.0 TSI 115 PS DSG Style 1.770.000 TL
  • 1.0 TSI 115 PS DSG R-Line 1.836.000 TL

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir