1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 1900 Beygirlik Pininfarina Battista Özellikleri

1900 Beygirlik Pininfarina Battista Özellikleri

Üretime girmesi halinde Pininfarina Battista’dan 150 adet üretilecek.

Abone Ol google-news

Fiat Topolino Türkiye’de Satışa Sunuldu: İşte Özellikleri ve Fiyatı

1900 Beygirlik Pininfarina Battista Özellikleri Açıklandı

İtalyan otomobil tasarımcısı olan Pininfarina Bugatti Veyron, Lamborghini Urus, McLaren P1, Mercedes-AMG Project One, Pagani Zonda ve Porsche Mission E gibi otomobillerin tasarımlarında rol aldı. Şimdide kendi markasına ait otomobil üretme kararı alan Pininfarina 1900 beygirlik elektrikli süper otomobil üretecek.

1900 Beygirlik Pininfarina Battista Özellikleri Açıklandı

Cenevre Otomobil Fuarı 2019 kapsamında tanıtılan Pininfarina Battista adlı bu araca elektrikli bir hiper otomobil dendi fakat elektrikli bir grand tourer (GT) otomobili olarak da geçiyor.

Battista her aks başına birer adet araçta toplamda 4 adet elektrikli motoru bulunuyor. Bu sayede 1900 beygir güç 2300 Nm tork üretebilecek. 0-100 km/s hızlanması ise 2 saniye gibi kısa sürede ulaşıyor. 300 km/s hıza ise 12 saniyenin biraz altında ulaşabiliyor. Maksimum hız değeri ise 350 km/s olarak biliniyor. 120 kWh bataryası bulunan Pininfarina Battista  bu batarya ile 450 kilometre  yol gidebiliyor. Araçta hızlı şarj özelliği bulunuyor. Bu sayede 40 dakikada araçta bulunan bataryanın yüzde 80’i doluyor.

Yeni LEXUS NX Mart Ayında Türkiye’de! “300 Bin TL Civarında Vergi Teşvik Avantajı

Pininfarina Battista da aracın iç tasarımı lüks bir şekilde tasarlanmış ve sürücü göz önüne alınmış. Sürücüye ait üç adet dijital ekran bulunuyor. Bu ekranlara baktığımızda birincisi gösterge paneli, ikincisi navigasyon ve sonuncusu temel araç bilgileri için ayrılmış.

FacebookInstagramTwitter ve YouTube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir