1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2019 Skoda Kamiq İç Mekan Teaser’ı Geldi

2019 Skoda Kamiq İç Mekan Teaser’ı Geldi

Avrupa’da satışa sunacağı 2019 Skoda Kamiq modelini Cenevre’de tanıtmaya hazırlanan Çekyalı üretici, aracın iç mekanını gözler önüne seren bir görsel paylaştı.

Abone Ol google-news

Yeni Kia K4: Yenilikçi Tasarım ve Gelişmiş Özelliklerle Tanıtıldı

2019 Skoda Kamiq İç Mekan Teaser’ı Geldi

İşte 2019 Skoda Kamiq özellikleri: Geçtiğimiz günlerde Avrupa’da satışa sunacağı yeni crossover’ın Skoda Kamiq olarak adlandırılacağını açıklayan Çekyalı üretici, Cenevre’de tanıtacağı araçla ilgili ipuçları paylaşmaya devam ediyor. 2019 Skoda Kamiq crossover, kabininden ilk resmi görüntülerle karşınızda.

Subcompact crossover modelin yaşam alanı, Skoda’nın C-Segmenti hatch modeli Scala’nın tasarımına bir hayli benziyor. Paylaşılan görselde 9.2 inç büyüklüğünde karşımıza çıkan bu ekranın yalnızca üst paketlerde standart olması kuvvetle muhtemel. Aşağı doğru inildikçe daha küçük ekranlar karşımıza çıkacaktır. Söz konusu ekranın sürücünün dikkatini dağıtmamak adına göz hizasına yerleştirilmesi de Skoda’dan alışık olduğumuz bir özellik.

Yeni Skoda Octavia Scout Hangi Özellikleri Sunuyor?

2019 Skoda Kamiq crossover’da Virtual Cockpit adı verilen dijital gösterge paneli opsiyonel olarak sunulacak. Çekyalı üretici, bu sistemde kullanılan 10.25 inç boyutundaki ekranın “bu sınıftaki en büyük ekran” olduğunu ifade ediyor. Yanlardaki havalandırmaları neredeyse kapıyla bir bütün haline getiren Skoda, bu dokunuşun kabini daha ferah ve geniş gösterdiğini belirtiyor. Bakır, kırmızı ve beyaz olmak üzere üç farklı aydınlatma seçeneğine sahip olan kabinde, konforu arttırmak adına ön camda, arka koltuklarda ve direksiyonda ısıtma özelliği opsiyon olarak sunuluyor.

Yeni Skoda Kamiq modelini MQB A0 platformu üzerine geliştiren Çekyalı üretici, yaşam alanının ferahlığı konusunda oldukça iddialı. Scala ve Kamiq’in benzerlikleri aks aralıklarında da devam edecek. Kamiq, hatchback kardeşinden 2 milimetre daha uzatılarak 2,651 mm aks mesafesine sahip crossover’da arka yolcuların 73 mm diz mesafesine sahip olduğu söyleniyor. Bagaj hacmini 400 litre olarak açıklayan Skoda, arka koltuklar katlandığında bu değerin 1,395 litreye kadar yükseldiğinin altını çiziyor.

Önden çekişli olması beklenen Kamiq, Karoq ve Kodiaq’ın altına yerleştirilerek Skoda’nın crossover portföyünün kabarmasına olanak sağlayacak. 1.0 ve 1.5 litrelik TSI ve 1.6 TDI üniteler ile ülkemize de giriş yapabilecek Kamiq, 6 ileri vitesli DSG şanzıman ile satışa çıkabilir.

Yapısı olarak Karoq ve Kodiaq modellerinin altında konumlanacak. Kamiq Mart ayında kapılarını açacak olan5 Mart’ta Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

FacebookInstagramTwitter ve YouTube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir