1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. Yeni 2023 KIA NIRO Tanıtıldı

Yeni 2023 KIA NIRO Tanıtıldı

Yepyeni Kia Niro, daha sürdürülebilir bir geleceğe doğru bir adım daha atıyor. Kia, 2021 Seul Mobility Show’da bugün tamamen yeni Niro’yu tanıttı.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

Yeni 2023 KIA NIRO Tanıtıldı

Güney Koreli otomotiv devi Kia’nın 2023 yılında satışa sunmayı planladığı aracı Niro’nun tanıtımı sonunda yapıldı.

2023 KIA NIRO

Baştan sona tamamen yeniden tasarlanan tamamen yeni Niro, şirketin Opposites United tasarım felsefesi altında ‘Joy for Reason’ anlayışını yerine getirerek geliştirildi.

2023 KIA NIRO

2019 Habaniro konseptinin güçlü etkisi, şık crossover görünümü ve yüksek teknoloji ürünü iki tonlu gövdesiyle Niro’nun dış tasarımında açıkça görülüyor. Arkadaki geniş sütun ve bumerang şeklindeki arka stop lambaları birbirine uyum sağlıyor.

2023 KIA NIRO

İç mekana geldiğimiz zaman onun da baştan aşağı yeniden tasarlandığını görüyoruz. Yeni Sportage’ın sahip olduğuna yakın bir gösterge paneli düzenine sahip. Önceki Niro’nun vites kolu gidiyor ve yepyeni bir vites kolu geliyor. Ayrıca ısıtmalı ve havalandırmalı koltuklar, ısıtmalı direksiyon simidi, otomatik tutma işlevi ve park yardım sistemi için ek fiziksel düğmeler araca karakteristik bir hava katıyor.


Yeni 2022 FORD RANGER Ortaya Çıktı


2023 KIA NIRO

Kia’nın büyüyen çevre dostu ürün yelpazesinin ayrılmaz bir parçası olan yeni model, sürdürülebilirlik bilincine sahip tüketicilerin karmaşık ihtiyaçlarına hitap edecek.

2023 KIA NIRO

Tamamen yeni Kia Niro, 25 Kasım – 5 Aralık tarihleri ​​arasında Seul Mobility Show’da sergilenecek. Gelecek yıldan itibaren HEV, PHEV ve EV güç aktarma organları ile satışa sunulacak.


https://www.youtube.com/watch?v=xgJnSetIfBg


 

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir