1. Anasayfa
  2. Hyundai
  3. 2021 Hyundai Elantra Tanıtım Öncesi İlk Detayları

2021 Hyundai Elantra Tanıtım Öncesi İlk Detayları

2021 Hyundai Elantra 17 Mart’ta yapacağı dünya prömiyerinde tanıtılacak.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

2021 Hyundai Elantra Tanıtım Öncesi İlk Detayları

2021 Hyundai Elantra tanıtım öncesi ilk detayları. Hyundai’nin paylaştığı fotoğraf ve videolardan gördüğümüz görüntülerde keskin bir tasarıma sahip olacağa benziyor. Yeni Hyundai Elantra tasarımının giden modelden radikal olarak farklı olacağını ve çok daha çarpıcı olacağını ortaya koyuyor. Ön tarafta agresif görünüme sahip gündüz farlarını görebilirsiniz.

2021 Hyundai Elantra Tanıtım Öncesi İlk Detayları

2021 Elantra için mevcut ölçümümüz olmamasına rağmen, kesinlikle giden modelden daha büyük görünüyor. Hyundai, yeni Elantra’nın yeni bir platform kullanacağını ve mevcut modelden daha uzun, daha düşük ve daha geniş olacağını söylüyor.

2021 Elantra

İç mekana baktığımızda, piyasadaki mevcut Hyundai modellerine kıyasla çok minimalist görünüyor. Kokpit kısmında ise dijital gösterge paneliyle birlikte yer alan büyük bir bilgi–eğlence ekranı bulunuyor. Ayrıca yeni Elantra ilgi çekici dört kollu bir direksiyon simidi ve gösterge panosunda çalışan kırmızı bir aksan sunuyor. Sürücü ve yolcu taraflarını ayırmak için bir tutma kolu içeren beyaz bir orta konsol bulunmaktadır.

Hyundai Yeni Merkez Yan Hava Yastığı Geliştirdi

Hyundai kabini ‘sürükleyici bir koza’ olarak tanımlıyor.

Hyundai, yeni Elantra 17 Mart’ta Kaliforniya’nın Hollywood şehrinde The Lot Studios’da yapılması planlanan bir basın toplantısında tanıtılacak. Hyundai yeni Elantra’nın Eylül ayından itibaren satışa sunulacağını söyledi.

275 Beygir Gücünde Hyundai i30 N Project C Tanıtıldı

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir