1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2021 Volkswagen Caddy Özellikleri ve Tasarımı

2021 Volkswagen Caddy Özellikleri ve Tasarımı

Alman otomotiv üreticisi Volkswagen’in hafif ticari model Caddy, resmi tanıtımından önce ortaya çıktı.

Abone Ol google-news

Yeni Alfa Romeo Milano Tanıtıldı: Milano’nun Teknik Özellikleri

2021 Volkswagen Caddy Özellikleri ve Tasarımı

Alman basının ulaştığı fotoğraflara göre, Caddy’nin yeni neslinde yerini aldığı modele göre önemli bir tasarım değişikliği geçirdiği görülüyor. Aracın hem ön hem de arka kısımdaki yeniliklerini ise Volkswagen’in binek araçlarındaki yeni tasarım dilini yansıtması dikkat çekiyor. 2003 yılından beri yollarda olan Volkswagen Caddy dördüncü jenerasyondan tamamen farklı olan Caddy Mk5, sıfırdan tasarlanmış ve artık MQB platformunu kullanıyor. Yeni Caddy modeli iddialı bir tasarıma sahip olacak.

Yeni 2021 Caddy’nin özellikleri arasında.  Elektrikli açılıp kapanabilen sürgülü kapılar ve bagaj kapağı, hem birinci hem ikinci koltuk sırası üstünde uzanan, 1,4 m genişliğinde bir cam alana sahip olan panoramik sunroof, 18 inç alaşımlı jantlar, üst versiyonlarda standart olarak sunulan yeni LED farlar ve LED arka stop lambaları, ilk kez sunulan anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi ve dijital ön konsol.

Tıpkı Golf’te olduğu gibi, yeni Caddy’de de artık donanım paketleri eskisinden farklı adlandırılacak. Giriş seviyesi yalnızca Caddy adıyla satılacak olan beşinci nesil hafif ticaride bir üst basamak Life iken en üst versiyon Style ismini taşıyacak. Volkswagen, 3 yeni paketin eski nesle göre ciddi şekilde daha dolu olduğunun altını çiziyor.

Bu arada kabinde de Golf 8 izleri görmek mümkün. Opsiyonel olarak gelen tamamen dijital gösterge paneli Digital Cockpit’in yanında boyutları 6.5 ile 10″ arasında değişen multimedya ekranı, onun altında ise oldukça az sayıda düğme içeren bir kontrol paneli var.

Yeni 2021 Caddy’nin paylaşılan fotoğraflarında ön tarafta Volkswagen’in elektrikli modeli I:D:’ye benzeyen far ve tampon tasarımı dikkat çekiyor. En büyük değişim ise Caddy’nin arka kısmında yaşanmış. Arka tarafta stop farları c sütunu boyunca yükseliyor. Bir diğer değişiklikte Volkswagen logosu arka cama alındığı görülüyor.

Yeni Caddy’de sunulan 19 sürüş destek sisteminin altısı tamamen Yeni Caddy için geliştirilmiş. Bunlar arasında, ilk kez bir Volkswagen Ticari Araç modelinde sunulan ve tüm hız aralıklarında destekli sürüşü kolaylaştıran Travel Assist bulunuyor. Ayrıca Yeni Caddy’de, Crafter’dan tanıdığımız ve araç römork ile kullanılırken geri manevrayı büyük ölçüde kolaylaştıran Trailer Assist de bulunuyor. Traffic Light Assist ve Side Assist Yeni Caddy’de sunulan diğer ayrıştırıcı sürüş destek sistemleri.

Caddy Motor Seçenekleri

Yeni Caddy’de sunulan dört silindirli motor da tamamen yenilenmiş ve Euro 6 emisyon standartlarını sağlar hale getirilmiş durumda. Yeni Caddy’de 75 PS ve 122 PS güç sunan 2.0 litrelik dizel bir TDI motor kullanılmakta olup, ayrıca 116 PS güç üreten benzinli TSI ve doğal gazla çalışan TGI motor versiyonları da sunuluyor.

VİDEO: Volkswagen Golf 8 Çarpışma Testi 

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

“2021 Volkswagen Caddy Özellikleri ve Tasarımı” için 2 yorum

  1. cbd dedi ki:

    Caddy yeni jenerasyonundan gözle görülür yenilikler yapılmış

  2. AffiliateLabz dedi ki:

    Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir