1. Anasayfa
  2. Haber
  3. Peugeot Panoramik i-Cockpit, 2023 Bağlantılı Araç Ödülü’nü Kazandı

Peugeot Panoramik i-Cockpit, 2023 Bağlantılı Araç Ödülü’nü Kazandı

Peugeot, yeni E-3008 modeli ile tanıttığı bu yenilikçi kokpit çözümüyle Almanya’da büyük bir beğeni topladı. Bağlantılı Araç Ödülü’nü (Connected Car Award) kazanan yeni Peugeot Panoramik i-Cockpit, Auto Bild ve Computer Bild okuyucuları tarafından ‘Eğlence’ kategorisinde 2023’te ödüllendirildi.

Abone Ol google-news

CATL’ın 10 Dakikada 600 km Menzil Sunan Bataryası

Peugeot Panoramik i-Cockpit, 2023 Bağlantılı Araç Ödülü’nü Kazandı

Peugeot’un öne çıkan özellikleriyle donatılmış Panoramik i-Cockpit, sürücülere sezgisel, güvenli, teknolojik ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Yüksek çözünürlüklü 21 inçlik panoramik ekran, kompakt direksiyon ve özelleştirilebilen kumandalar (i-Toggles) ile ön konsol üzerinde yer alıyor. Bu çözüm, kullanıcılara en sık kullanılan işlevlere hızlı erişim sağlarken, dokunmatik ekran ve gösterge ekranıyla birlikte sürüş bilgilerini optimize ediyor.

2024 Ford Tourneo Courier ve Transit Courier’ın Dikkat Çeken Özellikleri için tıklayın.

Peugeot Panoramik i-Cockpit, 2023 Bağlantılı Araç Ödülü'nü Kazandı

Panoramik ekranın yerleştirilmesi, özel bir çözümle yolcu bölmesinden görülemeyen bir alanı kapsıyor. Bu tasarım, dokunmatik ekranın kullanımını kolaylaştırmanın yanı sıra, yüksek çözünürlüklü ekranın görüş açısını iyileştiriyor. Direksiyon simidinin üzerindeki gösterge ekranı, sürücüye sürüşle ilgili tüm önemli bilgileri sunarken, dokunmatik ekran ise havalandırma, navigasyon, medya ve bağlantı sistemlerini kontrol etmek için kullanılıyor.

Auto Bild ve Computer Bild, Bağlantılı Araç Ödüllerini 10’uncu kez düzenledi. Bu ödüller, okuyucuların ‘autobild.de’ ve Computer Bild üzerinden oy kullanarak en yenilikçi teknoloji şirketlerini, tedarikçileri ve otomobil üreticilerini seçmesini sağlıyor. Yılda bir kez gerçekleşen bu etkinlikte, Güvenlik, Eğlence, Yeni Mobilite ve Öncü Ödülü gibi 7 farklı kategoride ve 2 editör ödülü ile öne çıkan başarılar ödüllendiriliyor.

Mercedes S Serisi Sedan Inspiration S400d 4MATIC L için tıklayın.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir