1. Anasayfa
  2. Haber
  3. Chery, Türkiye’deki Ürün Gamını Genişletiyor

Chery, Türkiye’deki Ürün Gamını Genişletiyor

Chery, Türkiye’deki ürün gamını genişletiyor. Markanın sevilen Tiggo serisinin yeni üyesi Tiggo 4 Pro, Türkiye pazarına giriş yapmak üzere.

Abone Ol google-news

Eski Volkswagen Tasarımcısı Artık SAIC ve MG Markasında

Chery, Türkiye’deki Ürün Gamını Genişletiyor

Tiggo 4 Pro

Chery, yenilikçi modelleriyle ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Türkiye pazarında C ve D segmentinde yer alan üç farklı SUV modeliyle ilk yılında büyük bir başarı elde eden Chery, ürün yelpazesine bir yenilik daha eklemeye hazırlanıyor.

Tiggo 4 Pro, elmas ışıltılı ön ızgarasıyla benzersiz bir tasarıma sahip. Stratejik olarak konumlandırılan LED gündüz farları araca çarpıcı bir görsel etki kazandırırken, ön tampondaki gümüş detaylar aracın zarif ve canlı bir görünümünü tamamlıyor. Alt bölümdeki kırmızı dekoratif şerit, akıcı gövde çizgileriyle birleşerek araca ek bir dinamizm katıyor. Yeni 5 kollu parlak yüzeyli dinamik jantlar ise otomobilin sportif karakterini daha da vurguluyor.

(Hidrojenli Araba ve Elektrikli Araba Arasındaki Fark)

SUV sınıfında tasarımın yanı sıra iç mekan genişliği de büyük önem taşıyor. Araç, farklı kullanıcıların yüksek hacim ve konfor beklentilerini karşılıyor. Ön yolcular için bol yaşam alanı sunarken, arka yolcular için geniş baş, oturma ve diz mesafesi sağlayarak konforu ön plana alıyor. Ergonomik koltuk tasarımıyla üst düzey konfor sağlıyor.

Chery Tiggo 4 Pro

Tiggo 4 Pro, modern tasarımını akıllı teknolojiyle birleştirerek modaya uygun bir SUV arayanlara hitap ediyor. Genç kullanıcıların ileri teknolojinin sunduğu avantajlardan faydalanmasını sağlayan birçok gelişmiş teknolojik özelliğe sahip olan Tiggo 4 Pro, çarpıcı görünümü ve akıllı özellikleriyle dikkat çekiyor. Genç kullanıcılara akıllı ve şık bir çözüm sunan bu yeni araç, modaya uygun dış tasarımı, ileri teknolojik donanımları ve konforlu sürüş deneyimiyle öne çıkıyor.

Chery, kalite ve teknolojisiyle öne çıkan ürün ve hizmetlerle global kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek. Heyecan verici bir sürüş deneyimi vaat eden Tiggo 4 Pro, Chery’nin daha geniş pazarlara ulaşma hedefini yansıtan en güncel modeli olarak karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda Chery Tiggo 4 Pro, tamamen yeni bir sürüş deneyiminin kapılarını aralıyor ve Çin otomotiv endüstrisinin yeteneklerini global pazarla buluşturuyor.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir