1. Anasayfa
  2. Haber
  3. Mercedes-Benz, İsrail’e 1 Milyon Euro’luk Yardım Yaptı

Mercedes-Benz, İsrail’e 1 Milyon Euro’luk Yardım Yaptı

Mercedes-Benz’in Yönetim Kurulu Başkanı Ola Källenius, şirketin İsrail’e para yardımında bulunduğunu duyurdu.

Abone Ol google-news

Toyota Tüm Zamanların En Yüksek Kârını Açıkladı

Mercedes-Benz, İsrail'e 1 Milyon Euro'luk Yardım Yaptı

Mercedes-Benz, İsrail’e 1 Milyon Euro’luk Yardım Yaptı

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz’in Yönetim Kurulu Başkanı Ola Källenius, sosyal medya platformu LinkedIn üzerinden yaptığı paylaşımda, şirketin İsrail’e 1 milyon euro değerinde para yardımı gerçekleştirdiğini duyurdu. Yaşanan olaylardan duyduğu endişeyi ifade eden Källenius, İsrail’deki United Hatzalah ve German Red Cross (Alman Kızıl Haçı) adlı kuruluşlara toplamda 1 milyon avro değerinde para yardımında bulunduklarını açıkladı.

XDrive, Quattro ve 4Matic Nedir? Avantajları ve Dezavantajları

Mercedes-Benz, İsrail'e 1 Milyon Euro'luk Yardım Yaptı

Ola Källenius, “İsrail’e yönelik terör saldırılarından bu yana dünya çapında yayınlanan haber ve görüntüler beni derinden sarsıyor. Ve Orta Doğu’da barışa olası yansımaları konusunda son derece endişeliyim. Bölgede bulunan meslektaşlarım, uzun süredir tanıdıklarım ve iyi dostlarım var. Şiddete maruz kalan ve sevdiklerini kaybetmenin yasını tutan herkese en kalbi şefkatimi iletiyorum. Son günlerde çeşitli kurum ve kuruluşlarla temasa geçtik çünkü sahadaki acıların en azından bir nebze de olsa hafifletilmesine katkıda bulunmak istiyoruz.

United Hatzalah’ın yanı sıra kardeş kuruluşlarla birlikte bölgedeki insani yardımları koordine eden Alman Kızıl Haçı’na toplam bir milyon avro bağışta bulunuyor. Tel Aviv’deki Ar-Ge tesisimizin ekibiyle elbette sürekli iletişim halindeyiz ve onların güvenliği en büyük önceliğimiz.” ifadelerini kullandı.

Yerli Üretim Yeni Hibrit CHR İncelemesi

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir