1. Anasayfa
  2. Haber
  3. Peugeot Türkiye, 2023 Binek Otomobil Markası Ödülünü Kazandı

Peugeot Türkiye, 2023 Binek Otomobil Markası Ödülünü Kazandı

Peugeot Türkiye, ALFA Awards’ta binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası seçilerek önemli bir ödüle layık görüldü.

Abone Ol google-news

CATL’ın 10 Dakikada 600 km Menzil Sunan Bataryası

Peugeot Türkiye, 2023 Binek Otomobil Markası Ödülünü Kazandı

Şirket, Türkiye pazarındaki satış başarısını sürdürürken tüketici memnuniyetinde de üst düzey performans sergilemeye devam ediyor. Bu başarı, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğinde düzenlenen ALFA Awards’ta ortaya çıktı. Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşen Deneyim Tasarımı ve Yönetimi Zirvesi XCO’nun ardından düzenlenen ödül töreninde Peugeot Türkiye, binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası seçilerek ödüllendirildi.

Stellantis’in Fabrika Çıkışlı 2. El Araçlar Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Peugeot Türkiye Genel Müdürü Gülin Reyhanoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bugüne kadar birçok ödül aldıklarını belirterek, tüketici görüşleriyle belirlenen ALFA Awards’un kendileri için özel bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını ifade eden Reyhanoğlu, çalışmalarımızın müşterilerimiz tarafından da takdir edildiğini görmek kendileri için motivasyon kaynağı olduğunu ve müşteri odaklı çalışmalarının önemli bir kanıtı olduğunu belirtti.

Peugeot Türkiye, 2023 Binek Otomobil Markası Ödülünü Kazandı

Reyhanoğlu, ayrıca, pazarda rekabetçi ve yenilikçi seçenekler sunarak satış rekorları kırdıkları ve SUV segmentinde liderliklerini pekiştirdikleri bir dönemde bu özel ödülü almaktan dolayı gururlu olduklarını söyledi. Gelecek hedeflerine de değinen Reyhanoğlu, “Birbirinden iddialı ürünlerimizle pazarın neredeyse tamamına rekabetçi ve yenilikçi seçenekler sunuyoruz. 2024 yılını ‘elektrikli yıl’ olarak belirledik. 2024 yılı itibarıyla konvansiyonel yakıtlı modellerimizdeki satış başarılarımızı ve yüksek müşteri memnuniyetini elektrikli modellerimizle sürdüreceğiz.” dedi.

ALFA Awards’ta kazananlar, AKADEMETRE’nin uluslararası standartlarla oluşturduğu kapsamlı ve özgün metodolojisiyle belirleniyor. Araştırma kapsamında, Türkiye genelinde rastlantısal olarak seçilen 12 ilde 1200 kişiyle yüz yüze görüşmeler gerçekleştirildi. 62 farklı kategoride yapılan araştırmada, müşteri memnuniyetini etkileyen faktörler detaylı bir şekilde değerlendirilerek kazananlar belirlendi. Müşteri memnuniyetinin temelini oluşturan satış öncesi ilişkiler, ‘Müşterilerin arzu boyutu’, ‘Markayı deneyimleme istekleri’, ‘İletişim boyutu’, ‘Markanın iletişim faaliyetlerinin niteliği’ ve ‘İlişki boyutu’ gibi kriterlerle incelendi.

“450.000 ile 500.000 TL Arasında Otomobil Tavsiyeleri

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir