1. Anasayfa
  2. Haber
  3. Bugatti Chiron Alan Bir Kişiye, 2018 Rolls-Royce Hediye

Bugatti Chiron Alan Bir Kişiye, 2018 Rolls-Royce Hediye

ABD’de bir firma, bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında 2021 model Bugatti Chiron satın alan bir kişiye, 2018 model Rolls-Royce Wraith hediye edilecek.

Abone Ol google-news

ZES Elektrikli Araç Şarj İstasyonlarında %25 Zam Yapıldı!

Bugatti Chiron Alana Rolls-Royce Hediye!

bugatti alana rolls-royce hediye

Satışlarını artırmak isteyen markaların sık sık başvurduğu yöntemlerden biri “1 alana 1 bedava” şeklindeki kampanyalardır. Ancak, bu tür kampanyalar genellikle standart ürünlerde uygulanırken, nadir ve yüksek değere sahip ürünlerde kullanılması oldukça dikkat çekicidir.

Florida’da hizmet veren bir otomobil bayisi, son derece çarpıcı bir kampanya başlattı. Bayi, 2021 model Bugatti Chiron satın alan birine, az kullanılmış bir 2018 model Rolls-Royce Wraith hediye ediyor. Bu kampanya kapsamında, milyonlarca TL değerindeki bir otomobilin bedava verilmesi oldukça olağan dışıdır.

(1092 Beygirlik Porsche Taycan Turbo GT’nin Özellikleri)

Bu özel teklif, doğal olarak bir kez gerçekleşecek bir kampanyadır. Bugatti Chiron, sadece 3200 km kullanılmış durumda ve çift tonlu renk paletiyle oldukça göz alıcı bir görünüme sahip. Benzer şekilde, Wraith de sadece 27000 km kullanılmış ve tek başına 240 bin dolarlık bir fiyat etiketiyle oldukça değerli bir araç.

Bugatti Chiron’un fiyatının belirlenmesi zor olsa da, Amerika’daki diğer ilanlara bakıldığında en yüksek fiyat etiketinin bu araçta olduğu görülmektedir. Diğer bayilerin bu “iki araç” için 3,85 milyon dolar talep ediliyor Rolls-Royce Wraith için istenen 240 bin dolarlık fiyatı düştüğümüzde 3,61 milyon dolar gibi bir meblağ ile karşılaşıyoruz.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir