1. Anasayfa
  2. Citroen
  3. Citroen’in En Çok Satan Modeli C3 Oldu

Citroen’in En Çok Satan Modeli C3 Oldu

Citroen C3, 20 yıldan fazla bir sürede ulaştığı 5,6 milyon adetten yüksek satış rakamıyla Citroen 2 CV’yi geride bırakarak marka tarihinin en çok satan modeli unvanını kazandı.

Abone Ol google-news

Nisan Ayında En Çok Satan Arabalar ve 2 Yıl Sonra Düşüş!

Citroen’in En Çok Satan Modeli C3 Oldu

Citroen C3, 20 yılı aşkın bir sürede elde ettiği etkileyici 5,6 milyon adetlik satış rakamıyla, marka tarihindeki en çok satan model unvanını elde etti. Bu başarı hikayesini 4’üncü nesliyle sürdürecek olan C3, aynı zamanda Avrupa’da üretilen ilk B segment elektrikli otomobil olarak öne çıkıyor.

Zeekr 007’nin Dikkat Çeken Özellikleri ve Fiyatı için tıklayın.

Yeni e-C3, siparişe açıldığı ilk bir ay içinde 10 ülkede 10 binden fazla sipariş alarak dikkat çekiyor. Müşterilere çok yönlülük, modern tasarım, üst seviye konfor ve zengin bir donanım sunan yeni e-C3, erişilebilirlik sorununu çözen Avrupa’da üretilen ilk B segment elektrikli otomobil olma özelliğini taşıyor.

Citroen'in En Çok Satan Modeli C3 Oldu

Citroen C3, ilk neslin kubbe silueti, ikinci neslin Zenith ön cam tasarımı ve son neslin crossover karakteriyle markanın ikonik 2 CV modelini geride bırakarak tüm zamanların en çok satan Citroen modeli oldu.

C Segment Araçların Fiyatları ve Özellikleri için tıklayın.

Citroen, C3’ün 4’üncü nesliyle  markanın başarı hikayesini daha da ileriye taşımayı hedefliyor. Tamamen boş bir sayfa açarak işe başlayan Citroen, 2 CV’nin felsefesini çağdaş bir ifadeyle yorumlayarak genel pazar trendlerini yeniden şekillendirmeyi amaçlıyor.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir